Interessante vakantiewebsites

Op deze pagina tref je een overzicht met andere interessante websites met als thema vakantie.


Japan

Japan wordt steeds populairder om naar toe te gaan. Je gaat naar Japan voor de cultuur (denk ook aan steden als Kyoto, Hiroshima en Tokio) maar wat veel mensen niet weten is dat Japan ook een interessante en diverse natuur heeft.
Vakantie naar Japan!


Vakantiehuizen met privé laadpaal

Heb je een elektrische auto en wil je graag op vakantie naar een vakantiehuis met een eigen laadpaal zodat je bij de vakantiewoning de auto kunt opladen? Wij hebben de mooiste vakantiehuizen met privé laadpaal voor je geselecteerd.
Vakantiehuizen met laadpaal


Wintersport

Wil je op wintersportvakantie om heerlijk te gaan skiën of langlaufen en zoek je een vakantiehuis of chalet in Duitsland, Tirol, Zwitserland, Frankrijk, Italië of Tsjechië? Wij hebben de mooiste vakantiehuizen en chalets voor je verzameld. De chalets staan meestal vlakbij de skiliften!

Vakantiehuis Wintersport


Griekse Eilanden

Een vakantie naar de Griekse eilanden is altijd leuk! Het weer is op de Griekse Eilanden fantastisch en de stranden zijn er prachtig. En wat dacht je van het heerlijke Griekse eten zoals moussaka en souvlaki? Populaire eilanden zijn: Kreta, Kos, Rhodos en Corfu.
Vakantie Griekse Eilanden


Aruba

Aruba is gezegend met de mooiste zandstranden ter wereld. Het weer op dit mooie eiland is er altijd goed, zelf in de winter is de temperatuur rond de 30 graden Celsius. Op onze website lees je alles wat je moet weten over Aruba en je treft er een overzicht van de mooiste hotels en appartementen met de beste reviews.
Beautiful Aruba